neděle 14. října 2012

3 měsíce za mnou:-)

Měření:

(po týdnu):

prsa 94 (-1cm
boky 93 (stejně)                   
stehna 52 (stejně)                
pas 76 (stejně)                      
břicho  84 (-2cm)                
paže 29 (stejně

váha 64,7  (-0,7kg)

-výsledky za 3 měsíce (od 17.7.2012):

Váha:        -10,3 kg,                                                     

Prsa           -4cm
Pas           -15cm
Břicho      -14cm
Boky        -12cm
Stehna       -7cm
Paže          -3cm







6 komentářů:

  1. Miri, to je úplne HUSTÉ! Si dobrá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné výsledky :-) Prošla jsem tvůj blog a chtěla bych se zeptat, jestli jsem to správně pochopila ;-) ...kombinuješ cvičení, běh a stepper? V jeden den cvičíš a pak si ještě na cca 30 min zaběháš? Líbí se mi ta kombinace běhání a cvičení. Te se moc často neobjevuje. Já ráda běhám a chtěla bych do toho zkusit nějaké Jullian cvičení Děkuji a držím palce s tvarováním postavy. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katuš, moc děkuji:-)
      Jj, kombinuju-teda kombinovala jsem (dokud bylo dobré počasí a nebyla jsem nemocná:-() běh a Jill., příp. stepper.
      Ale když jsem například cvičila 30 Days Shred, tak u druhého levelu jsem nic nepřidávala, byla jsem u rodičů, tak jsem byla ráda, že jsem se urvala aspoň na tu půlhodinu cvičení:-D
      Jinak mi to vycházelo tak, že jsem dopoledne(30 min) cvičila a večer (30 min) běhala. Teď se snažím každý den si něco odcvičit, zkouším 6 weeks 6 packs, ale to je ne vždy proveditelné, přece jen je to o deset minut delší než jsem byla zvyklá, takže to zvažuju podle toho, jak mám zrovna hlídání k dětem (příp. když třeba malý usnul, tak si na to můžu troufnout:-))
      Jinak pokud jsi Jill ještě necvičila, tak zkus 30 Days Shred-pro začátek parádní, budeš ji proklínat jak nikoho:-D Držím pěsti!!!! A budu ráda, když se ozveš, jak ti to jde;-)

      Vymazat
  3. Díky :-) zkusím 30 Day Shred, doufám, že do pár dní začnu. Teď mě trápí už delší dobu chřipka a nemůžu se z toho nějak dostat. Věřím, že se s pozitivím ohlasem cca za měsíc ozvu ;-) jinak já někdy nepravidelně cvičím podle www.rutina.cz. Je to asi něco podobného, maminka na mateřské doma natáčí jak instruktáční tak cvičící videa. Objevila jsem ji na FB, když jedna moje kamarádka odklikla fotku její proměny. No, možná znáš, každopádně jestli ne, tak se na na to jukni, myslím, že to je taky docela fajn :-) Měj se fajn, K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip na stránky, už na to hledím, vypadá to zajímavě:-)
      No o chřipce mi ani nemluv... taky s ní (nebo co to je) bojuju už 14 dní a nemůžu se z toho vyhrabat... a děsně mě to štve, protože bych cvičila, až bych brečela:-)

      Vymazat